De sidste to opskrifter som jeg har afprøvet fra Ladurées dessertbog er oeufs á la neige, og kirsebærs tærten clafoutis, er så glad for bogen, da man altid og ender med et godt og rigtigt velsmagende resultat.
Claufoutien tog jeg med ud til min mor. Selvom hun altid påstår at hun ikke spiser søde sager, så endte hun med at spise en fjerdel af tærten.
Opskrifterne findes i Ladurées dessertbog Sucré (the recipes).
Nu står aftenen på film, hygge og vin( coteaux du Layon), jeg har lejet Black Swan som jeg skal se samtidigt med at jeg smutter mandler, så jeg kan lave mandelmel.
På onsdag er det min kærestes fødselsdag, nu hvor han elsker chokolade, så skal han forkæles med en Intensément chocolat (intensely chocolate), en kage der også stammer fra Ladurée´s dessertbog.
I dag var jeg ude og købe et kilo Valrhona guanaja 70%, så jeg kan lave denne lækre kage, håber at resultatet bliver ligeså godt eller bedre end bogens.


Ingen kommentarer:
Send en kommentar