Min kæreste har haft fødselsdag, min gave til ham var et luksusophold på Skodsborg kurhotel, samt middag og massage alle dage.
Vores første aften havde vi bestilt bord på Skodsborgs restaurant Frederik og Louise.
Vi træder ind i restauranten, som mest af alt minder om en kantine, med forskellige buffeter. Vi tager os et kig på buffeten, som ser kedelig og uinspirerende ud, vi kastede lige et glimt over menukortet, og syntes egenligt ikke at det så særlig spændene ud, så vi skyndte os at finde et andet sted.
Vi bevæger os ned af Skodsborg strandvej, her finder vi en Italiensk restaurant La Sabbia.
Der bliver taget godt imod os, vi får et bord på restaurantens terrasse hvor man har udsigt ud over Øresund.
De forskellige retter på menukortet er meget enkle italienske retter .
Min ledsager og jeg beslutter os for at prøve månedens 3 retters menu til 325 kr. Til menuen køber vi en flaske rosé Rosato di Barbaresco Ronchi, en udemærket vin men overpriced, 395 kr pr flaske.
Brødkurven er ikke særlig spændene, den består af et slags brød, et alt for olieret rosmarin foccacia.
Vores forret kommer på bordet "Hvide asparges med rejer serveret med mousselline sauce" Tallerkenen består af at par hvide asparges med, creme fraiche, rejer og smadderkogte grønsager.
Øv hvor bliver man bare skuffet når man får en klat creme fraiche istedet for en mousselline sauce.
Kort efter får vi hovedretten serveret kalvefilet med knuste kartofler serveret med timianglace, til hovedretten får vi de samme smadder kogte grønsager som før, kødet var perfekt tilberedt, men smagsløgst ligesom alt andet, jeg tvivler på at det var smagt til med salt og peber.
De knuste kartofler var tørre, timiansglacen var al for reduceret, og smagte derfor meget bittert.
Til dessert fik jeg mazarintærte med mascarpone creme og bær, til min store overraskelse var desserten god og så indbydende ud. Marscarpone cremen var dejlig let, dog lidt for flydende.
vi sluttede middagen af med husets Grappa, som var god og frugtrig.
Aftenens mad var bestemt ikke en gastronomisk oplevelse, maden var kedelig og smagsløgs, La sabbia er ikke et af de steder jeg får behov for at besøge igen.
Efter middagen går min kæreste og jeg en tur langs stranden, lidt over midnat åbner vi en flaske Crémant, og jeg ønsker min kæreste tillykke med dagen, derefter gik turen tilbage til hotellet.
Vores første aften havde vi bestilt bord på Skodsborgs restaurant Frederik og Louise.
Vi træder ind i restauranten, som mest af alt minder om en kantine, med forskellige buffeter. Vi tager os et kig på buffeten, som ser kedelig og uinspirerende ud, vi kastede lige et glimt over menukortet, og syntes egenligt ikke at det så særlig spændene ud, så vi skyndte os at finde et andet sted.
Vi bevæger os ned af Skodsborg strandvej, her finder vi en Italiensk restaurant La Sabbia.
Der bliver taget godt imod os, vi får et bord på restaurantens terrasse hvor man har udsigt ud over Øresund.
De forskellige retter på menukortet er meget enkle italienske retter .
Min ledsager og jeg beslutter os for at prøve månedens 3 retters menu til 325 kr. Til menuen køber vi en flaske rosé Rosato di Barbaresco Ronchi, en udemærket vin men overpriced, 395 kr pr flaske.
Brødkurven er ikke særlig spændene, den består af et slags brød, et alt for olieret rosmarin foccacia.
Vores forret kommer på bordet "Hvide asparges med rejer serveret med mousselline sauce" Tallerkenen består af at par hvide asparges med, creme fraiche, rejer og smadderkogte grønsager.
Øv hvor bliver man bare skuffet når man får en klat creme fraiche istedet for en mousselline sauce.
Kort efter får vi hovedretten serveret kalvefilet med knuste kartofler serveret med timianglace, til hovedretten får vi de samme smadder kogte grønsager som før, kødet var perfekt tilberedt, men smagsløgst ligesom alt andet, jeg tvivler på at det var smagt til med salt og peber.
De knuste kartofler var tørre, timiansglacen var al for reduceret, og smagte derfor meget bittert.
Til dessert fik jeg mazarintærte med mascarpone creme og bær, til min store overraskelse var desserten god og så indbydende ud. Marscarpone cremen var dejlig let, dog lidt for flydende.
vi sluttede middagen af med husets Grappa, som var god og frugtrig.
Aftenens mad var bestemt ikke en gastronomisk oplevelse, maden var kedelig og smagsløgs, La sabbia er ikke et af de steder jeg får behov for at besøge igen.
Efter middagen går min kæreste og jeg en tur langs stranden, lidt over midnat åbner vi en flaske Crémant, og jeg ønsker min kæreste tillykke med dagen, derefter gik turen tilbage til hotellet.



Øv for en antiklimaks-oplevelse I fik Jer der.. dem har min kæreste og jeg desværre også haft en del af, og jeg synes man bliver lige skuffet hver gang -især når menukort og over-all indtryk passer så dårlig med den mad man rent faktisk får på tallerkenen. Håber I ellers havde en fornøjelig tur ;-)
SvarSletJa det var rigtigt ærgeligt, for stedet var jo fint nok. Men vi havde en rigtigt dejlig tur, dagen efter spiste vi på den Røde Cottage, som helt klart kan anbefales :-)
SvarSletNå det var godt :-)
SvarSlet..og tak for tip, det kunne jo hænde at man en dag var så heldig at komme på Skodsborg selv ;-)