I dag stod aftensmaden på fiskelasagne, med pengasius fileter og spinat.
Normalt bryder jeg mig ikke så meget om pengasius, da den smager meget af sand, jeg kom lidt ekstra citronsaft i béchamelen, så det kunne overdøve den sandede smag, resultatet blev rigtig godt.
Ingredienser:
8 dl mælk
6 spsk mel
60gr smør
muskat nød
450 gr spinat
800 gr Pengasius fileter, eller anden fisk.
2 løg
1squash
1 citron
lasagneplader
revet mozzarella
revet parmesan.
Sådan gør du:
Smelt smør i en gryde, og kom melen i, rør det sammen til det bliver en smørbolle, tilsæt langsomt mælken, og kog det op, til det bliver tykt, pas på det ikke brænder, tilsæt spinat, (hvis du bruger frossen spinat, så sørg for at det er optøet, og drænet for vand), smag det hele til med saften fra en citron, salt, peber og revet muskatnød.
Hak løgene, og skær squash i tern, brun det af på en pande med smør, smag til med salt og peber, vend det i spinatblandingen.
Læg de optøede pengasius fileter op i et fad, kom derefter lasagneplader på, dæk pladerne med spinat béchamelen.
Fortsæt med at ligge lag, til der ikke er mere fyld tilbage.
Kom revet parmesan og revet mozzarella på toppen.(hvis man bruger begge dele, giver det en dejlig sprød overflade på lasagnen.
Lasagnen skal bages i 20 min i ca 200 grader, hvis osten ikke er blevet gylden, så giv den en sprød overflade ved hjælp af ovnens grill funktion, 170 grader i ca 7 min.
God fornøjelse.
Det skal da helt klart prøves i forhold til den almindelige lasagne, som man plejer at lave. Tak for tippet :)
SvarSletHilsen
Kent
Københavnske restauranter
http://københavnskerestauranter.dk/