søndag den 20. marts 2011

Gulerods cupcakes med butter cream.



Jeg elsker cupcakes, det er så enkelt at lave, og altid et hit at servere.

I fredags lavede jeg cupcakes til lidt tøse hygge, de var et stort hit, her er opskriften.

Ingredienser (30 cupcakes)

5 dl hvedemel
1/2 tsk salt
2 tsk stødt kanel
2 tsk natron
 2  tsk bagepulver
3 dl vindruekerne olie
4 dl brun farin
 4 æg
500 gr revet gulerod
Sådan gør du:

Rør vindruekerneolie, brun farin og æg sammen, tilsæt herefter alle de tørre ingredienser, vend gulerødderne i til sidst, kom dejen i smurte cupcakes forme, fyld den kun halvt op, bag dem i en forvarmet ovn 170 grader i ca 15 minutter.

Smørcreme.

250 gr blødt stuetempereret smør
500 gr flormelis
Lidt kogende vand
Sådan gør du:

Pisk smøret så det bliver helt hvidt og luftigt, pisk derefter  flormelisen i og tilsæt lidt kogende vand, så cremen bliver blank.

Kom smør cremen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på den afkølede cupcake.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar