En god, billig og hurtig ret, der ligger en god bund efter to timers intensiv træning..
Har ikke haft det store overskud til at lave mad idag, så det blev en hurtig ret jeg diskede op med.
Pasta Carbo
300gr frisk pasta
200 røget brystflæsk uden ben
1 hvidløg
1 løg
1porre
2 æggeblommer
1 dl fløde
0,5 dl hvidvin, kan erstattes med en anden form for syre, eventuelt citron saft
50 gr revet parmesan
Skær brystflæsk i tern, og kom det i kogende vand i ca 10-15 sek, hæld vandet fra.
Kog pastaen, og hæld vandet fra.
Skær løg, hvidløg og porrer i tern, husk at skylle porren rigtigt godt, sauter porrer, løg og hvidløg i en varm gryde med smør og olie, løg og porrer må ikke tage farve, vend brystflæsk i, lad det stege lidt, hæld hvidvin på, og lad det små simre lidt, hæld fløden i, og lad det simre til det bliver en tyk masse.
vend pastaen og revet parmesan i.
Sluk for blusset, og vend æggeblommerne i, smag til med salt og peber.
Uhmm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar