lørdag den 15. september 2012

Cupcakes med hindbær og hvidchokolade


Lavede disse lækre cupcakes til mit babyshower.

Her har i opskriften.

Det skal du bruge
Kage:
(giver ca 30 cupcakes)
250 gr mel
50 gr smør
300 gr sukker
4 æg 
2 dl mælk
3 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
150 gr hvid chokolade knapper
Sådan gør du:
pisk æg og sukker godt, sigt derefter mel bagepulver og vanillesukker i massen, vend det forsigtigt.
Varm mælk og smør til smørret smelter og vend det forsigtigt sammen med resten af dejen, vend chokolade knapperne i.
Kom dejen i ca 30 cupcakes forme og bag dem i en forvarmet ovn 190grader i ca 15 min.

Hindbærfrosting
Det skal du bruge:
200 gr blødt smør
600 gr flormelis
0,6 dl mælk
140 gr hindbær Sørg for at koge og blende hindbærrene før brug.

Sådan gør du:
pisk smør og flormelis til det bliver luftigt lun mælken og tilsæt den, vend til sidst de afkølede hindbær i. Kom det i en sprøjtepose, begynd derefter at pynte dine cupcakes af.
God fornøjelse.

Læs også med på http://detbaremig.wordpress.com


1 kommentar:

  1. Folk har så svært ved at finde ud af hvad forskellen på en cupcake og en muffin er og det kan jeg da godt forstå når folk som dig ligger sådan en opskrift her ud.
    Der er ikke mælk i en cupcake.
    Der skal meget mere en 50 g smør til 18 cupcakes.
    Du bager muffins putter frosting på og kalder det en cupcake men det er det ikke.

    SvarSlet