tirsdag den 7. februar 2012

Morgenmad på Isle the France


I morges stod min kæreste og jeg tidligt op for at spise morgenmad på Hotel Isle de France.
 Isle de france er et af de finere hoteller på St Barts, morgenmads buffeten koster 22 Euro, for den pris får man også adgang til hotellets strand og liggemadrasser hele dagen.

Morgenmads og frokostrestauranten er på en terasse med udsigt og adgang til både strand og swimming pool.
 Selvom der er travlt, går der ikke lang tid før vi bliver sat til bords, vi bestiller begge morgenmads buffeten til 22 Euro.
 Udvalget er stort, der er pancakes, muffins, donuts, muesli, frugt, charcuterie, croissanter, friskpresset juice og mange forskellige former for brød.

Jeg nuppede en skål med muesli og en bagel til at begynde med, da jeg havde sat mig til bords med min bagel, bemærkede tjeneren at jeg ikke havde taget creme cheese, og kom derefter straks hen til bordet for at servere creme cheese.
 På et tidspunkt blæste det så meget at jeg fik sand på min tallerken, før jeg havde bemærket det, stod tjeneren klar med en ny frugttallerken.
 Jeg var utrolig imponeret over tjenernes sans for detaljer, servicen er i top hos Isle de France.

Morgenmaden, var knap så spændene, udvalget var stort, men kvaliteten var ringe, crossainter, pain au chocolat, og de fleste former for brødværk var tørre, frugten på buffeten var ikke dækket til, og tiltrak hurtigt fluer, mælken var lunken, og de fleste cookies var brændte.
Selvom morgenmaden ikke var det bedste, så har jeg stadigvæk tilbragt en dejlig dag på  hotel Isle the France.
Omkring frokosttid bestilte vi rosè og snacks på stranden. Snacken bestod af ingefærsmarinerede tigerrejer med sorte svampe indpakket i filodej.
Prisen for en flaske rosé og en snack blev 55 Euro.

SnackIsle de FrancePoolen

Stranden Flamand
Ingen kommentarer:

Send en kommentar