mandag den 6. februar 2012

Moelleux au chocolat.


Denne opskrift på moelleux au chocolat er en jeg har fået af min kæreste.
En rigtig god opskrift, der er let at lave og ikke kræver lang  forberedelses og tilberedningstid.

Moelleux'en er til at finde på alle desserkort i St Barts, Idag fik jeg lov til at lave denne lækre blødende chokolade kage til et hyggeligt middagsselskab på en båd.

ingredienser:
6 æg
112,5 gr sukker
175 gr smør
225 gr 70% chokolade


Sådan gør du:
pisk sukker og æg sammen, til sukkeret smelter, æggene må ikke blive pisket for hårdt.
Smelt smør og chokolade over et vandbad.
Lad chokolademassen nedkøle til stuetemperatur, før du blander den med æggemassen.
Vend disse to blandinger sammen, kom dessen i små forme, smurt med smør og sukker.
Bag dem i 170 grader 8 minutter.
Bon apetit...




Lidt stemmnings billeder fra havnen i Gustavia, her er utrolig mange flotte yachter for tiden.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar