Så kom dagen, som jeg længe har gået og ventet på.
I søndags blev chokoladefestivalen 2011 afholdt, med hele 49 udstillere, var der nok at smage på.
Billetten kostede 100 kr, og sammen med den fik man udleveret 6 poletter, hvilket svarer til 6 smagsprøver, de fleste udstillere gav gratis smagsprøver.
Festivalen blev afholdt i Carlsberg's Tap 1 hal, der var heldigvis rigeligt med plads at bevæge sig rundt på, og køerne ved de forskellige udstillere var ikke særlig lange.
Jeg fik smagt på lidt af hvert, choko the, og choko bacon chokolade bars.
Choko bacon chokoladen smagte overraskende godt, den røgede og saltede smag fra baconen, spillede godt ind med mælkechokoladens sødme og bitterhed, baren indeholdte alle de smags sanser der fører til Umami, men det bli.ver altså ikke min choko favorit.
Der blev også budt på andre ting end chokolader, Nicolas Strangas, som er indehaver Cake Away, promoverede hans populære Macarons, der var en del forskellige smags varianter, jeg endte med at købe en choko,en passion,en salt caramel og en hindbær, de smagte udemærket.
Til festivalen kunne man også finde Chocolate beauty produkter såsom ansigst peeling, og chokolade massage olier.
Jeg fik smagt på en del vine fra Gl. Kongevej vin: "Mas Amiel-Roussillon 6 år " (udemærket sød vin, ville være god til Foie gras)og en Moscato d' Asti fra Australien (ikke noget særligt)
Da jeg blev godt træt af at smage på chokolade, begav jeg mig til at shoppe, fik blandt andet købt en masse sprøjteposer, Summerbird Liqourice, Lemon Cayenne mandler og Valrhona Manjari chokolade 64%, som jeg ser frem til at bruge til bagværk og desserter.
Søndag var en god dag, med en masse smagsindtryk, jeg glæder mig til at se hvad næste år har at byde på..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar