tirsdag den 16. november 2010

Lobescoves med and



Jeg har ladet mig lokke af alle de forskellige tilbud der har været på andelår, de fleste billige andelår er ikke af særlig god kvalitet, men hvis man confiterer dem eller tilbereder dem saa vidt, så bliver de ret lækre.
Aftensmaden stod i dag på Lobescoves med andelår og selleri.

Tilberedningen skal helst foregå en dag før, eller 4 til 5 timer før servering.

Ingredienser
4 andelår
1 knoldselleri
1 spsk grovkornet sennep
Timian
ribs
70 gr brunet smør ( smør der brunes indtil det bliver gyldenbrunt begynder at dufte nøddeagtigt)

Fremgangmetode:

Lad andelårene forblive i inpakningen, læg dem i en gryde og dæk dem til med vand, kom låg på gryden og lad det småsimre på 1-2 i 4-5 timer, eller natten over, når de har fået nok tid, pilles fedtet og ben fra, og kødet plukkes.


Sellerien skrælles og skæres i tern, og ligges derefter op i en bradepande, vendes i salt, peber og timian, bages i ovnen 200grader til de er møre.



Når anden og den bagte selleri er klar, vendes det hele sammen med brunet smør og smages til med salt, peber og grovkornet sennep.

Varm det hele i ovnen, og då er det klart til servering, server eventuelt tyttebær eller ribs til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar