mandag den 15. april 2013

Aftensmad til mor og baby

Min aftensmad kylling med basquaise


Laura´s aftensmad
 Laura har for første gang fået “rigtigt” mad, altså det som jeg også spiser, hun bliver først 6 måneder om en uge, men har vist stor interesse for at få det samme som vi spiser, derfor er vi så småt begyndt at give hende “rigtigt” mad, når jeg laver aftensmad prøver jeg så vidt muligt at lave noget vi begge kan spise, uden at skulle ændre alt for meget på det, kommer dog ikke salt i hendes mad.
Forleden fik vi kylling bryst med basquaise sauce.
Opskrift til 2 personer og en baby:
3 kyllingebryst
1 løg
1 fed hvidløg
3 røde peberfrugter
5 modne tomater
Sådan gør du:
Løg og hvidløg snittes, og sauteres i en gryde, peberfrugterne skrælles, snittes og sauteres sammen med løgene, skær tomaterne i tern og lad det småsimre, til det hele er mørt, tag en portion fra til baby, og blend det.
Smag resten af portionen til med salt og peber.
Steg kylling brystet på en normal pande eller grillpande, finhak kyllingen til baby, det kan også blendes. 
En nem og lækker ret til mor og baby, Laura elskede det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar