Synes nu os kun det er iorden de sætter kød der er sæt på sidste salgs dato ned, så de kan få det solgt i stedet for det ryger i skraldespanden, man kan jo vælge at gå udenom hvis det ikke lever op til en kvalitets bevidsthed. Jeg er eksempelvis på SU og nyder tit godt af disse "næsten for dårligt mad" tilbud
Jeg køber selv kød der er sat til sidste salgs dato,men som regel, har det kød altså stadigvæk en kraftig rød farve. Oplever for det meste at kødet i SuperBest ofte er brunligt med grønne nuancer. Personligt syntes jeg ikke at man skal sætte kød til salg der er brunt, og ser ud til at være halvt tilberedt, derfor undgår jeg det også...
Det overrasker mig at nogen hopper på sådan et "tilbud", syntes slet ikke at pris og kvalitet stemmer overens.
Det der er ikke lyset der er galt... så ville det være oven på den var gal. Var det baconen som gjord det, ville det være gråt i kanten pga. saltet.... det der er en vare som har været ude af vacuum og mistænklig ved opskæringen eller forhøj PH værdi og burde aldrig have været i butik. Og skulle den derud, så er der en slagter som burde have røde øre fordi han ikke har opdaget at den er blevet grøn.
Er selv slagter og har 15 års erfaring. Men jeg syntes det er synd du hænger Superbest ud som kæde, da det der er resultatet af en dårlig slagter eller grådig købmand som tror at om-pak er vejen frem.....(som dem man så i nettop superbest kødskandalen)
Skal lige siges, har intet med Superbest at gøre. /Jesper
Dengang vi havde en Superbest på Vesterbro prøvede jeg flere gange at komme hjem med kød der lugtede så meget at jeg måtte smide det ud. Jeg kender andre der har oplevet det samme i den samme butik.
Det er lyset, der giver dem den grønne farve. Det har ikke noget med at de er halvrådne (selvom det ikke just er appetitligt at se på
SvarSletSynes nu os kun det er iorden de sætter kød der er sæt på sidste salgs dato ned, så de kan få det solgt i stedet for det ryger i skraldespanden, man kan jo vælge at gå udenom hvis det ikke lever op til en kvalitets bevidsthed.
SvarSletJeg er eksempelvis på SU og nyder tit godt af disse "næsten for dårligt mad" tilbud
Jeg køber selv kød der er sat til sidste salgs dato,men som regel, har det kød altså stadigvæk en kraftig rød farve.
SvarSletOplever for det meste at kødet i SuperBest ofte er brunligt med grønne nuancer.
Personligt syntes jeg ikke at man skal sætte kød til salg der er brunt, og ser ud til at være halvt tilberedt, derfor undgår jeg det også...
Det overrasker mig at nogen hopper på sådan et "tilbud", syntes slet ikke at pris og kvalitet stemmer overens.
Enig lilmaam.
SvarSletDet der er ikke lyset der er galt... så ville det være oven på den var gal. Var det baconen som gjord det, ville det være gråt i kanten pga. saltet.... det der er en vare som har været ude af vacuum og mistænklig ved opskæringen eller forhøj PH værdi og burde aldrig have været i butik. Og skulle den derud, så er der en slagter som burde have røde øre fordi han ikke har opdaget at den er blevet grøn.
Er selv slagter og har 15 års erfaring.
Men jeg syntes det er synd du hænger Superbest ud som kæde, da det der er resultatet af en dårlig slagter eller grådig købmand som tror at om-pak er vejen frem.....(som dem man så i nettop superbest kødskandalen)
Skal lige siges, har intet med Superbest at gøre.
/Jesper
Dengang vi havde en Superbest på Vesterbro prøvede jeg flere gange at komme hjem med kød der lugtede så meget at jeg måtte smide det ud. Jeg kender andre der har oplevet det samme i den samme butik.
SvarSletNu er den heldigvis lukket....